Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece

Publicat la 11/02/2022

ce-incaltaminte-purtam-in-sezonul-rece

Iarna este un sezon îndrăgit de multe persoane, în ciuda temperaturilor scăzute, pentru că atunci li se ivește tuturor ocazia de a se întâlni cu familia sau cu rudele dragi, prin intermediul sărbătorilor. Pe lângă această bucurie, mai este un alt aspect care trebuie să se ia în considerare: tendințele din moda. 

Moda de iarnă este o ocazie excelentă pentru a se purta cu încredere cardiganele călduroase, paltoanele elegante și fularele în diverse modele și culori. De asemenea, încălțămintea este o altă parte semnificativă din outfitul de iarnă, care trebuie să fie realizată dintr-un material termic, confortabil și care trebuie să fie în conformitate cu ținuta aleasă.

Pentru ce modele de încălțăminte de iarnă poți opta?

Cizme înalte 

Cizmele înalte sunt îndrăgite de toate femeile și, cu siguranță, nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. Pe lângă faptul că sunt o opțiune elegantă și se potrivesc de minune cu un palton lung, sunt și o variantă călduroasă, potrivită pentru zilele friguroase sau chiar geroase de iarnă.

Bocanci

În prezent, numărul de femei, care aleg să poarte bocanci iarna, este în creștere, datorită nivelului ridicat de confort pe care îl oferă. Se potrivesc atât la outfiturile casual compuse din paltoane, cât și la cele compuse din geci, fiind disponibili într-o mare varietate de culori și modele. 

Adidași de iarnă

Cele care preferă să se îmbrace într-un stil sportiv, se vor îndrăgosti imediat de adidașii călduroși de iarnă, pentru că le oferă mobilitatea de care au nevoie, dar și confortul necesar. Nici la capitolul estetic nu sunt mai prejos, integrându-se perfect în multe variante de ținute, datorită modelelor multiple disponibile în magazine.

Cizme tip Chelsea

Nicio femeie nu va da greș dacă alege să introducă în garderoba sa cizmele tip Chelsea, pentru că se potrivesc la mai toate ținutele și pentru că sunt confortabile. Pot fi găsite în magazinele de încălțăminte și cu toc înalt, fiind o opțiune ideală pentru ținutele elegante, dar pot fi găsite și cu talpă plată, adaptându-se imediat la un stil casual și confortabil.

Botine

Botinele nu trebuie să lipsească din colecția de încălțăminte a niciunei doamne sau domnișoare, pentru că au capacitatea de a scoate în evidență trăsăturile feminine și pentru că se integrează cu ușurință în aproape orice outfit. Sunt disponibile în multe culori și tocul pe care îl au este, de obicei, de dimensiuni potrivite. Botinele sunt o variantă potrivită și din punctul de vedere al confortului, care este un criteriu de selecție pentru multe persoane când vine vorba de încălțăminte.

Ghete cu platforme

Există și o variantă de încălțăminte care este adorată mai ales de femeile scunde: ghetele cu platformă. Pe lângă faptul că sunt confortabile, sunt, de asemenea, și feminine, accentuând trăsăturile estetice și creând senzația de alungire a piciorului. Se integrează cu ușurință în multe ținute casual potrivite pentru sezonul rece și pot fi piesa de puzzle lipsă din colecția de încălțăminte a oricărei femei.

Prin urmare, cele care își doresc să-și completeze garderoba cu cele mai potrivite perechi de încălțăminte pentru sezonul rece, pot lua în considerare variantele prezentate în rândurile de mai sus.

Sursa imagine: https://unsplash.com/photos/kEK6JV642fQ