Anii `44 | Oana Camelia Serban

52,00 RON

Disponibil pe: Carturesti

Brand: Cartea Romaneasca Educational

Categorie: Cărți ficțiune

Ultima actualizare: 2024-03-29 03:04:35

Cumpără acum
Adaugă la favorite
Șterge de la favorite

Oana Camelia Serban s-a nascut pe 28 decembrie 1991. Este profesor de Filosofie si scriitor. A obtinut titlul de Doctor in Filosofie cu o teza despre Structura revolutiilor estetice in modernitate. O teorie politica a validitatii estetice. Este autor al unor volume si studii filosofice si literare, dintre care cele mai recente sunt Scrisorile singuratatii (roman, Editura Cartea Romaneasca Educational, 2019) si Capitalismul artistic (lucrare filosofica, Editura Paralela 45, 2016). De curand, este interesata de potentialul biopolitic al artei, publicand un studiu in domeniu intr-un volum colectiv la Routledge. Anul acesta finalizeaza studiile postdoctorale despre analiza spitalelor-monument din Romania, din perspectiva unor forme tangibile si intangibile ale patrimoniului cultural. De acelasi autor apar, in colectia de Filosofie a Editurii Cartea Romaneasca Educational, traducerea trilogiei Speranta in mostenire a lui Jean d`Ormesson si traducerea volumului Fr. Nietzsche despre filosofia dreptului si stat, de Nikos Kazantzakis.

Acest produs nu este vândut de qb.ro. Prețul și stocul nu sunt actualizate în timp real. Detalii cu caracter informativ. Pentru cele mai noi informații despre acest produs vizitați site-ul vânzătorului.

Produse Similare

Alți utilizatori au vizualizat și

Cum să alegi hamacul potrivit

Hamacul poate fi un companion de relaxare perfect într-o zi de vară. Indiferent dacă dorești să te relaxezi în propria ta curte sau să te odihneș...

Citește mai mult

Cun să alegi cea mai bună bicicletă pentru copii

Bicicleta este un element esențial în dezvoltarea copilului. Nu numai că stimulează abilitățile motorii și percepția spațială, dar contribuie la o star...

Citește mai mult

Cum să alegi cel mai bun cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde este un electrocasnic esențial într-o bucătărie modernă. Acesta economisește timp și energie și permite gătirea sau încălzi...

Citește mai mult