Termeni și condiții

1. Condiții generale

Prin accesarea acestui site web, accesibil de pe www.qb.ro sau a aplicației mobile qb.ro, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții de utilizare a site-ului web. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice accesarea acestui site.

2. Exonerare de responsabilitate

Toate materialele de pe site-ul qb.ro sau aplicația mobile qb.ro sunt furnizate „ca atare”. qb.ro nu oferă nicio garanție, poate fi exprimată sau implicită, prin urmare, anulează toate celelalte garanții. În plus, qb.ro nu face nicio declarație cu privire la acuratețea sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web/aplicația pentru dispozitivele mobile sau în legătură cu astfel de materiale sau orice site-uri legate de qb.ro.

3. Limitări

qb.ro sau furnizorii săi nu sunt răspunzători pentru nicio daună care vor apărea odată cu utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul qb.ro, chiar dacă qb.ro sau un reprezentant autorizat al acestui site a fost notificat, verbal sau scris, de posibilitatea unei astfel de pagube. Unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune accidentale, este posibil ca aceste limitări să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

4. Revizuiri și Errata

Materialele care apar pe site-ul qb.ro sau pe aplicația qb.ro pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. qb.ro nu va promite că niciunul dintre materialele de pe acest site web sunt exacte, complete sau actuale. qb.ro poate modifica materialele conținute pe site-ul său web sau aplicație în orice moment, fără notificare. qb.ro nu se angajează să actualizeze materialele.

5. Legături externe

qb.ro nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său sau aplicația qb.ro și nu este responsabil pentru conținutul niciunui astfel de site-uri conectate. Prezența oricărui link nu implică aprobarea de către qb.ro a site-ului. Utilizarea oricărui site web conectat este pe riscul propriu al utilizatorului.

6. Modificări ale Termenilor și condițiilor

qb.ro poate revizui acești Termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web sau aplicației qb.ro, sunteți de acord să respectați versiunea actuală a acestor Termeni și condiții de utilizare.

6. Politica de confidențialitate

Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.

7. Modalitate de contact

E-mail: [email protected]

Actualizat la: 23/12/2022