Aparat pentru gatit orez ECG RZ 19, 700W, 1,8 L, functie mentinere la cald

159,90 RON

Disponibil pe: doraly.ro

Brand: ECG

Ultima actualizare: 2024-05-01 12:56:45

Cumpără acum
Adaugă la favorite
Șterge de la favorite

Putere de intrare 700 W Design din otel inoxidabil cu elemente de culoare neagra Capacitate vas: 1,8 litru / 1500 g de orez Vas de gatit detasabil cu suprafata antiaderenta Capac de sticla Mentine automat temperatura dupa încheierea procesului de gatire (pâna la 3 ore) Indicator luminos pentru mentinerea temperaturii Indicator luminos de gatit Intrerupator de siguranta Protectie impotriva supraîncalzirii Accesorii incluse: lingura pentru amestecare si servire din plastic + cupa de masurare din plastic Preparati orez intr-un mod simplu si rapid ECG RZ 19 este un aparat special pentru prepararea tuturor tipurilor de orez. Este usor de utilizat si orezul va fi gata în câteva minute. Capacitatea interna a vasului este de 1,8 litri si puteti plasa pâna la 1500 de grame de orez brut. Vasul este usor de demontat si are o suprafata interioara neaderenta. ECG RZ 19 se bucura de un design elegant din otel inoxidabil si negru. Veti aprecia picioarele anti-alunecare foarte practice care asigura o plasare stabila pe suprafata de lucru. Deasemenea va sunt de ajutor accesoriile incluse: lingura si cupa de masurare. Sfaturi pentru gatitul orezului Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului. • Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur. • Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez. • Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.

Acest produs nu este vândut de qb.ro. Prețul și stocul nu sunt actualizate în timp real. Detalii cu caracter informativ. Pentru cele mai noi informații despre acest produs vizitați site-ul vânzătorului.

Produse Similare

Cum să alegi hamacul potrivit

Hamacul poate fi un companion de relaxare perfect într-o zi de vară. Indiferent dacă dorești să te relaxezi în propria ta curte sau să te odihneș...

Citește mai mult

Cun să alegi cea mai bună bicicletă pentru copii

Bicicleta este un element esențial în dezvoltarea copilului. Nu numai că stimulează abilitățile motorii și percepția spațială, dar contribuie la o star...

Citește mai mult

Cum să alegi cel mai bun cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde este un electrocasnic esențial într-o bucătărie modernă. Acesta economisește timp și energie și permite gătirea sau încălzi...

Citește mai mult