Despre bogatia bucatariei romanesti s-a scris si se va scrie incontinuu.Cartea pe care v-o prezentam reprezinta o selectie din bogata colectie a lui Radu Anton Roman a celor mai cunoscute bucate romanesti preparate cu predilectie din carne.Sa nu va inchipuiti ca este o simpla carte de bucate, cum gresit pot intelege unii, ea este o carte care va va vraji prin povestire, stil, haz de care autorul face exces.Chiar daca le-ai preparat esti tentat sa le mai faci asa cum te indeamna Radu Anton Roman, iar de nu ai habar de „ciorba de raci”, de „zupa de chimen” vei vrea sa le incerci. Pofta buna!
Hamacul poate fi un companion de relaxare perfect într-o zi de vară. Indiferent dacă dorești să te relaxezi în propria ta curte sau să te odihneș...
Citește mai multBicicleta este un element esențial în dezvoltarea copilului. Nu numai că stimulează abilitățile motorii și percepția spațială, dar contribuie la o star...
Citește mai multCuptorul cu microunde este un electrocasnic esențial într-o bucătărie modernă. Acesta economisește timp și energie și permite gătirea sau încălzi...
Citește mai mult