Masina de preparat paine ECG PCB 82120, 850W, 12 programe, LCD, 1250 g

519,90 RON

Disponibil pe: doraly.ro

Brand: ECG

Ultima actualizare: 2024-05-01 12:56:50

Cumpără acum
Adaugă la favorite
Șterge de la favorite

Putere nominala de intrare: 850 W Cuva: capacitate de 1250 g, suprafata neaderenta, detasabila pentru curatare usoara Doua palete de mixare pentru o amestecare perfecta 12 programe presetate Program pentru paine fara gluten Timer programare 15 ore Functia "Pastrare cald" 60 de minute Setari marime paine si grad rumenire Fereastra mare de vizualizare Ecran LCD mare fara fundal luminos Picioare anti-alunecare Accesorii: lingura si recipient de masura Cablu alimentare 100 cm     Doriti o paine proaspata in fiecare dimineata? Nu asteptati sa se deschida la magazin si pregatiti o paine de casa cu excelentul aparat ECG PCB 82120. Controlul este foarte simplu si il dobanditi literalmente intr-un moment. Ecranul LCD arata timpul ramas iar capacul este prevazut cu o fereastra practica astfel ca puteti verifica in orice moment starea produsului preparat. In confortul casei tale, savureaza propria paine, nu doar cea de tip clasic ci si din cerealele sau franzela. Aparatul este ideal si pentru prepararea gemurilor, aluatului si multe altele.   Lista de programe: 1. Paine (BASIC) Pentru paine alba si mixta, care contine in principal faina pentru paine. 2. Franzela (FRENCH) Pentru paine usoara, coapta din faina. De obicei, painea este pufoasa si are o crusta crocanta.  3. Paine integrala de grau (WHOLE WHEAT) Pentru coacerea painii integrale de grau, programul are presetata o perioada mai lunga de preincalzire, permitand fainii sa se absoarba in apa si sa se umfle. Faina din cereale integrale produce de obicei o crusta groasa. 4. Paine dulce, Cozonac (SWEET) Pentru paine cu ingrediente cum ar fi nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau zahar adaugat. Datorita unei etape mai lunga pentru crestere, painea va fi usoara si pufoasa. 5. Program rapid (SUPER RAPID) Durata pentru framantare, dospit si coacere este mai scurta decat pentru painea obisnuita. Painea este mai densa si se prepara cu praf de copt si bicarbonat de sodiu, care sunt activate de umiditate si caldura. 6. Aluat (DOUGH) Cu acest program se poate pregati aluatul de drojdie pentru chifle sau pizza etc., care se va coace in cuptorul obisnuit. 7. Aluat paste (PASTA DOUGH) Programul pregateste aluatul pentru paste fainoase. 8. Program pentru Paine cu orez sau Iaurt (BUTTER MILK) 9. Paine fara gluten (GLUTEN FREE) Pentru paine din faina fara gluten si amestec fara gluten pentru coacere. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si prezinta deasemenea caracteristici de crestere diferite. 10. Prajitura (CAKE) Framantare, dospire si coacere ca si in cazul coacerii painii, dar dospirea este cu adaugare de bicarbonat de sodiu sau praf de copt. 11. Gem (JAM) Programul se utilizeaza pentru a produce gem si marmelada din fructe proaspete. 12. Coacere (BAKE) In cazul in care trebuie sa terminati coacerea painii si este prea usor sau insuficient rumenita.   

Acest produs nu este vândut de qb.ro. Prețul și stocul nu sunt actualizate în timp real. Detalii cu caracter informativ. Pentru cele mai noi informații despre acest produs vizitați site-ul vânzătorului.

Produse Similare

Cum să alegi hamacul potrivit

Hamacul poate fi un companion de relaxare perfect într-o zi de vară. Indiferent dacă dorești să te relaxezi în propria ta curte sau să te odihneș...

Citește mai mult

Cun să alegi cea mai bună bicicletă pentru copii

Bicicleta este un element esențial în dezvoltarea copilului. Nu numai că stimulează abilitățile motorii și percepția spațială, dar contribuie la o star...

Citește mai mult

Cum să alegi cel mai bun cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde este un electrocasnic esențial într-o bucătărie modernă. Acesta economisește timp și energie și permite gătirea sau încălzi...

Citește mai mult