798,99 RON
Disponibil pe: Elefant
Brand: Springer
Ultima actualizare: 2025-05-03 16:04:03
Cumpără acumAt last, Raymond Calvel's Le Gout du Pain is available in English, translated by Ronald Wirtz. Mr. Calvel is known throughout the world for his research on the production of quality French and European hearth breads. The Taste of Bread is a thorough guide to the elements and principles behind the production of good-tasting bread, including a broad variety of bread products as flavored breads, breadsticks, croissants, brioches, and other regional baked goods. Each important aspect of the process is covered: wheat and milling characteristics of breadmaking flour dough composition oxidation in the mixing process leavening and fermentation effects of dough division and formation baking and equipment storage The English edition provides notes and information specifically on the use of North American flours and includes recipes in both metric and US units. Enhanced with new black-and-white and color photography, The Taste of Bread will be a key resource for bakers and other culinary professionals and students who must understand the complex elements that yield quality breads.
Acest produs nu este vândut de qb.ro. Prețul și stocul nu sunt actualizate în timp real. Detalii cu caracter informativ. Pentru cele mai noi informații despre acest produs vizitați site-ul vânzătorului.Hamacul poate fi un companion de relaxare perfect într-o zi de vară. Indiferent dacă dorești să te relaxezi în propria ta curte sau să te odihneș...
Citește mai multBicicleta este un element esențial în dezvoltarea copilului. Nu numai că stimulează abilitățile motorii și percepția spațială, dar contribuie la o star...
Citește mai multCuptorul cu microunde este un electrocasnic esențial într-o bucătărie modernă. Acesta economisește timp și energie și permite gătirea sau încălzi...
Citește mai mult